Bepillantunk a VNTV Tudatosság és szeretet táborba

Amíg az önmagadhoz vezető technikákról, meditációkról csak olvasol, előadásokat hallgatsz, filmeket nézel, addig csak mentális, szellemi táplálékot adsz magadnak. Továbbra is csak az elméd élvezkedik, megy a szakadatlan agyalás, fejtegetés, elemezgetés, a találgatás, okoskodás. Az életed tulajdonképpen a fejedben játszódik és azon kívül, hogy testi szükségleteid, érzeteid és reakcióid vannak, nem sokkal vagy több, mint egy virtuális videojáték karaktere.

A VNTV filmműsorai kiváló mentális táplálékot nyújtanak azok számára, akik elindultak az ön- és a világ megismerésének útján. Egyetlen jó gondolat elindíthat, felébreszthet bennünk valamit, nézőpontjaink megváltozhatnak, elkezdhetünk másképp gondolkodni, de mindezt a gyakorlatban megélni, az átültetni az újdonságokat az életünkbe, változtatni, korántsem olyan egyszerű.

Az évente megrendezett VNTV nyári tábor konkrét tapasztalásokat ad, elvezethet a legmélyebb megértéshez és megéléshez, aminek a hatására életünk hatalmas lendületet vehet egy minőségibb, tartalmasabb, egészségesebb, tudatosabb, boldogabb lét megteremtéséhez.

Hozzászólás