Rengeteg tudós dolgozik a hidegfúzión és már a színfalak mögött nagyobb mértékben alkalmazzák is azt. Mit lehet tudni erről?

Körülbelül ötszáz ember dolgozik ezen a témán, ebből száz egyetemi kutató, elsősorban Japánban, másodsorban, érdekes módon, Kínában. Nagyon kevesen, de dolgoznak Indiában, ahol nagyon sokan kezdtek, de földbe döngölték őket. Európa a legrosszabb, itt csak Olaszországban, de ott állami pénzekből is. Franciaországban egy-két ember, Angliában, Németországban pedig senki. Legtöbben az Egyesült Államokban dolgoznak, mind magánpénzekből. Ami az én szívfájdalmam, hogy ezek az emberek főleg elektrokémikusok, és nem ismerik az 1914 előtti eredményeket, amikor a transzmutációs kísérletek első nagy fénykora volt.

Amikor ez a fő sodorba még beletartozott, a transzmutáción nagyon sok kísérletet végeztek. Sajnos az első világháború közbeszólt, és a legtehetségesebb kutatók a frontra kerültek és mind egy szálig meghaltak. Az idősebbek pedig tragikus módon, a háború miatt, hadiipari kutatási feladatokat kaptak. Ők így “nyugdíjba mentek” és tíz év múlva, mikor visszaállt a normál állapot, már senki nem emlékezett rá, senki nem foglalkozott vele, nem vették föl újra ezt az irányt. Innentől kezdve már csak egyedi feltalálók bukkantak rá erre az effektusra, akik ugyan észrevették, hogy ez mennyire értékes és mennyire fontos, de mivel egyszerre akartak gazdagok és híresek lenni – és mint tudjuk, a történelem olyan, hogy csak egyet enged -, mind elbuktak.
A leghíresebb Tesla kísérlete volt, amelynek fizikáját nekem sikerült fölfejtenem, és az Infinite Energy című lapban, 4 angol nyelvű cikkben ezeket közreadtam. A száz éves titok tehát ma már nem titok, de természetesen a készülékeket újra megépíteni, a megfelelő paramétereket újra megtalálni pénzbe kerülne.

A 9/11-ben, ahogy én látom, nagyon sok fajta, eddig és még most is teljesen titkos fizikai effektust vetettek be. A hidegfúzió ennek csak egy kis része volt. Számomra a legdöbbenetesebb rész – és én is csak most láttam erre vonatkozóan adatokat -, az a fémhajlítás, ami parajelenség. Láttam Uri Gellernél és kis magyar tinédzsereknél, hogy egy kis szöget meg tudtak hajlítani, de most megdöbbentem, hogy ezt nagyban is meg lehet csinálni.

Milyen terrorista az, aki ilyen jellegű robbantásra képes?

Ezek nem terroristák. Ez egy vér profi, államilag szervezett eseménysorozat volt. Becslésem szerint húsz év és több tízezer kutató munkája, katonai titkok állhat az mögött, hogy hogyan lehet ezt irányítani. Fogalmam sincs, hogy mi lehetett konkrétan az a mechanizmus, ahogy ezt a hatalmas mennyiségű energiafelszabadítást elérték. Az a tény, hogy nem csak a két hatalmas, száztíz emeletes torony és az ötven emeletes, 7-es számú épület, hanem még a mellette lévő apróbb, nyolc-tízemeletes épületek is finom porrá váltak, az azt jelenti, hogy hatalmas mennyiségű energiát kellett felszabadítani, és nem pillanatnyi robbanásszerűen, hanem lassan, néhány másodperc alatt végbemenően.

Most derül ki számomra az elemzésekből, hogy a keletkező porszemek mikron alattiak, olyan kicsik, mint az emberi vörösvértest, tehát a robbanás után már nem is nagyon hullottak le a földre, hanem egyszerűen ott maradtak, lebegtek a levegőben. A torony, ott álló helyzetében lett porrá és tragikus a számomra, hogy nem csak a beton, a gipsz, a drótok és a berendezési tárgyak, hanem a brutális, több száz tonnás vasszerkezetek, vagy acélszerkezetek is leheletfinom porrá váltak.

Ezt csak államilag szervezett, nagymértékű együttműködéssel, összefogással, egyszerre több helyszínen lehetett végrehajtani. Néhány koszos, Afganisztánban lapuló, elszánt muzulmán ilyesmire nem képes. Ez messze meghaladja az ő lehetőségeiket.

Mit nyerhetne az emberiség, ha ezt a tudást, technológiát közhaszonra, közcélra fordítanák?

Amit az emberiség nyerhetne, azt az olajcégek és hadiipari cégek elvesztik. Amíg ez a mostani uralkodóréteg van a tudás és hatalom szempontjából nyeregben, addig nincs olyan alternatíva, hogy win-win, amikor mindenki nyer, itt csak az egyik fél nyerhet. Ahogy az adatok nyilvánosságra kerültek, egyértelműen mutatják, hogy azok, akik csinálták, elképesztő technikai tudás birtokában vannak. Ez a tudás szennyezésmentes, ingyen energiához juttathatta volna az emberiséget már évekkel ezelőtt, de ezt sosem fogják saját önszántukból odaadni.

Mi az üzenete ennek a támadásnak?

Nem akartak ők nekünk üzenni, legfeljebb egymásnak, ami arról szól, hogy bármit megtehetnek velünk és mi kisemberek, semmit sem tudunk tenni ez ellen. Ez az úgynevezett foglyul ejtett állam szindróma, amikor óriáscégek, saját önös, jól felfogott, saját érdekeik szerint cselekednek és akár azt is mondhatják, hogy emberek milliói pusztuljanak, ha kell. Nyilvánvalóan ez a nagyon jól szervezett tett-sorozat azt mutatja, hogy óriási a szakadék a hatalom birtokosai és a magunk fajta kisemberek között. Óriási és áthidalhatatlan.

Szerkesztette: Horányi Ágnes

Mi a World Trade Center elleni támadás üzenete? Dr. Egely Györggyel beszélgetünk

3 Kérdés | 0 Comments

Hozzászólás