A boldogságot akadályozó zavaró érzelmek tisztításának módszerei

Mik a zavaró érzelmek? Hogyan keletkeznek? Harag az ellenszenvből, a vágy az irigységből, mohóságból és gőgből, és az alapvető nemtudás a butaságból keletkezik. Ezek az 5 energiatestben főleg az asztráltest auraburkai közötti csatornákat szűkítik be, ezzel a szervek kevesebb energiát kapnak, lecsökken az életerő, betegség lesz a következmény.

Hol tárolódnak? A szervi tudatalattikban, ezért meditációban ezekből hozzuk fel, időben pásztázva, és a keletkezési helyükre Fényt küldünk.
Minél magasabb a tudatosság, annál kevesebb a zavaró érzés/érzelem. Az érzés már a testi szinten megvalósult érzet, melyek akár meridián-blokádként fájdalmakat és szorongást okozhatnak. Az asztráltest feletti mentálból indítunk, szeretettel, örömmel, együttérzéssel, és lelki egyensúllyal képezzük magunkat, és azzal, hogy a nem-ártást kívánjuk az életünkben megvalósítani.

Ezután mindenképpen a tudatsíkú szívcentrumban, ha van, felkeltjük a Fényt, viszont ha már sok élet alatt elárnyékolták a káros érzelmek és mentál üzenetek, akkor egy Élő Mester Fénye kitisztítja a mentálban erre nyitott egyént.

Ekkor a korábban lecsökkent tudatosság szint felemelkedik. A legjobb, ha a fej fölött lesz, ekkor már valamelyik bodhiszattva szintet elérte a gyakorló. A híres kundalini felmegy a fejtetőre, kinyílik az összes csakra, felmegy a szervek energiaszintje, elmúlnak a betegségek.

A gyakorló belép a magas tudatosságával a mennyországi vagy angyali erőterekbe, és tölti maga körül, további boldogságot létrehozva a környezetét.

Majoros János Károly előadása a XXXI. Kombucha Napon.

Hozzászólás