Drága lesz a hallgatásod ára!

Mit fogsz mondani az unokáidnak, hogy miért hallgattál, amikor tudtad, hogy mérgezik a ivóvizedet, az élelmiszeredet, hogy megbetegítnek a gyógyszerekkel, hogy manipulálják az elmédet, hogy szándékosan a rendszer adósrabszolgájává tesznek? Hogy magyarázod majd el nekik, hogy tudtad, de mégis hagytad, hogy Isten teremtményeként teljesen terméketlenné, teremtőképtelenné tegyenek, kisemmizzenek? Hogy vagy képes nyugodt szívvel végignézni, hogy az utódaiddal is ugyanezt teszik? Tisztában vagy vele, hogy mi a tétje a hallgatásodnak?

Van-e olyan erő, ami képes a magyarság érdekeit képviselni úgy, hogy eközben nem korrumpálódik a végtelenségig el az egész ország? Meddig tartanak ki a jelenlegi hatalom ocsúból válogatott barátai? Amíg bor van, biztosan, de az első jajkiáltásnál ugyanúgy cserbenhagynák vezérüket, mint ahogy Horthy Miklósnak is hátat fordítottak az újnemesei?

Hol van a pártok programjában a Trianoni Szerződés lejáratát követő akcióterv? Hol van a fellépés a revízió érdekében? Hol van az alkotmányos lehetősége annak, hogy a képviselők visszahívhatók legyenek? Hol van annak az ígérete, hogy országos ügyekben diktatórium helyett megvalósítják az elektronikus szavazást, az e-demokráciát?

Hányszor van Budán kutyavásár? Hány kormány fogja még vásárra vinni a bőrünket?

Hozzászólás