Szívből élni egy újraprogramozott elmével

A három módszer csodás találkozásával, részesei lehetünk egy olyan változásnak, amely azt a személyes valóságot hozza el számunkra, amire mindig is vágytunk. Bemutatkoznak azon eszköztárak, amely gyors és hatékony eredményeikkel már az egész világot lenyűgözték!

Az elménk tudatalatti részében megbúvó programok és világunk csoporttudatos meggyőződései robotpilóta üzemmódban tartva minket, napról-napra ugyanazt a valóságot alkotják meg számunkra.

Honnan jönnek ezek a programok és hogyan hatnak ránk?
Miért és hogyan akadályozhat minket az elménk abban, hogy a vágyaink szerint éljünk?
Miért meghatározó a gyermekkor első 7-8 éve az életünkben?
Hogyan programozzuk újra az elménket a szívből vágyott jövő megteremtéséhez?

Az Enneagram karakter tipológia segítségével megérthetjük kialakult személyiségünket, rálátást kapunk a gyermekkor meghatározó momentumaira.
A Thetahealing eszközeinek segítségével feltárjuk problémáink gyökerét és becsatlakozva a Teremtő Térbe, a tudatalattiban cseréljük le korlátozó meggyőződéseinket.

A Pozitív Pszichológia gyakorlati segítséget nyújt ahhoz, hogy a kialakult személyiségünk tudatában egy kiteljesedett életet tudjunk teremteni magunknak amiben meg tud jelenni velünk született egyéniségünk és életcélunk.

Nagy Gabriella, Somogyi Viktória és Jakab Judit kerekasztal beszélgetése a III. VNTV Fesztivál-Kombucha Napon. Moderátor: Fekete Csilla

Hozzászólás