Minden vegetáriánus húsevő

Az elfogyasztott élelmiszer minőségének, természetességének, élőségének fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni. Aki életben akar maradni, annak folyamatosan tanulnia kell mind saját magáról, meg kell ismernie, hogy neki, a saját testének, szervezetének mi pontosan a jó, a tápláló, az energetizáló, vagy éppen mi betegíti azt meg.

Mitől függ az, hogy valaki a húst könnyebben meg tudja emészteni, mint a növényeket? Hogyan tud a vegetáriánus tehén olyan szép nagyra, izmosra, teherbíróra nőni?

Az embereknek tisztában kell lenniük egyrészt az élelmiszerek minőségével, tartalmával, azok élettani és egészségre gyakorolt hatásaival, ismerniük kellene magát az emésztési folyamatot és mindezek mellé szerencsére ma már annyi tudás, kiváló recept, eljárás és lehetőség létezik arra vonatkozóan, hogy a számunkra tökéletes ételeket saját magunk készítsük el.

Ilyen tudásra lehet szert tenni Hatvani Galina gyógynövényes fermentációs tanfolyamán is, amelyre jelentkezni az alábbi linken lehetséges: Jelentkezés

Hatvani Galina és Jakab István beszélgetése.

Hozzászólás