Így szól a kérdés: „Hogyan változtatnád meg életed filmjét, a lehetőségek óceánjában?”

A válaszom: sehogy. A címből sejthető. Nem változtatok, miután kikristályosodott földi létem küldetése. Utolsó óra nálam azt jelenti, hogy kiszakadok végre az ördögi körből, ebben a testben, egy élhetőbb életbe, amit éppen annak köszönhetek, hogy tudatosan felvállalom földi küldetésemet, életem valóságos filmje szerint. Számomra ez azt jelenti, hogy a saját életprogramomat nekem kell kidolgozni, ami megegyezik az eredeti teremtői terv szerinti küldetésemmel. Tehát nem hagytam az utolsó órára a kapkodást, mert voltam olyan elégedetlen a külvilággal, hogy magamban kezdtem a változást. Csak, hogy ne kerüljük el egymást, hagyok egy információt, nem máshol, mint Isten Országában, amit jól elrejtett a Teremtő, mert ott van Bennünk.

Hogyan fedeztem fel Isten Országát? Előzmények röviden:
Tíz évvel ezelőtt lelkileg feladtam az értelmetlen küzdelmet az Égieknek, Isteni megoldást kérve. Isteni Énemet kérdeztem. Álmokban, meditációkban jöttek a képkockák és filmek, amelyek sejtésem szerint még születésem előtt bevállaltam. E mesés Lélekhonfoglalásom történeteit el is meséltem három részben lejegyezve.
Egy részlet a lehozott életprogramomból: AZ ISTENI KÜLDETÉS meséje „Minőségi munka, minőségi élet.”

A hazugságok csapdájában vergődve és onnan szabadulni vágyva, egyre intenzívebben kértem Isteni jelet a sorsomat illetően: Mi a dolgom ezen a világon? Arról volt sejtésem, hogy mindenképpen olyan valami, ami úgy, mint engem is, az emberiséget szolgálja, valami, amit letehetek a közös asztalra, és több lehet tőlem a világ. Egyben biztos voltam akkor, lépnem kell, de hova? Visszagondolva számos próbatétel adódott, amíg el kezdett szivárogni az égiek akarata. Azzal, hogy kértem és megadatott, elfogadtam a „Legyen meg a Te akaratod” tanítást. Az akkori létem, „az én addigi akaratom”, – ami nem is az enyém volt, hanem külső nyomás és terelgetés hatására mások uralmi vágyából fakadó eszközévé tett – fuldoklásra adott okot, de nem a valódi életre, amire vágytam, valami többre, szerethetőbbre, szabadabbra. Hasonlóan olyan létre, amiből kiszakítottak, mint a távoli gyermekkor szabadságára. A tiszta szándékkal kitartóan az égiek felé fordulva elkezdett megnyílni az égi csatorna, amely szívemhez szólt. Megszólalt a saját lelkiismeretem, annak üzenete harmóniában volt belső indíttatásommal: „Minőségi munka, minőségi élet.” Igen az Igaz, Isteni minőség. Teljes mértékben elfogadtam, de mi az?

Részlet abból a beavatásból, amikor álmomban a Fényben ébredtem, de nem maradhattam:
„- Visszajöhetek még ide?
– Igen, visszajöhetsz, – ígérte válaszul Isteni Énem, – de most vissza kell menned az anyagba!”
Valójában szó szerint azt a választ is kaptam, hogy: „- Vissza kell menned húst venni”.
Igen, az anyagi világba, éppen annak tudtában, hogy egyre többen hagynak fel a húsevéssel, és nekem az volt az útmutatás, hogy húst kell vennem. Ez az, ami akkor kimaradt az írásból, mert nem fejtettem meg. Tíz éves felkészülésembe telt, amire fokozatosan megbizonyosodtam, hogy az álmom humorosan azt üzente, hogy „húst venni” annyit jelent, mint Húsvét, csak még akkor nem volt itt az ideje a megértésnek. Komolyra fordítva: Húsvét, azaz Feltámadás.

Egész eddig erről szólt az Isteni beavatás, nem másba, mint Életem valóságos filmjébe. Még most is, olvasva az első álmaimról, tudom, hogy az is egy beavatódás volt számomra, ahogyan megírtam a meséimet, és amit akkor, írás közben sejtettem, hogy az én meséim valóra is válnak. Persze csak én érthetem tisztán, hogy éppen miképpen, mert számomra világos a történet, és az, hogy hogyan tárul fel az Élet színpadán a belső filmem, az úgyis visszaköszön a valóságban. Az, hogy mennyi az igazságtartalma, az annak is függvénye, hogy éppen milyen képben és tudatállapotban voltam, amikor írtam, és milyen tudatszinten élek éppen akkor, amikor visszaköszön az adott élethelyzet a megtapasztalt filmemben, a valóságos szereplőkkel. Vajon képes vagyok-e felismerni, hogy éppen benne vagyok a filmemben?

A Feltámadás stratégiájának kidolgozása, a főszereplőkre találás, valamint az Isteni Terv közvetítő, tanácsadói munka, nos, valóban minőségi munka ajánlat, minőségi életet ígérve, és nem is akármilyen. Isteni megbízatás. Sorsfeladat is egyben, amely a magyar nemzetre vár.
Azonban a főszereplők oly módon kapnak szerepet, hogy ők is felismerik küldetésüket ebben az Isteni játékban.
Megkaptam hozzá azt a forgatókönyvet is, amelynek azon képkockái akár valóra is válnak, mely szerint meghívást kapok egy utazásra. JA,KY? fog engem meghívni? Ez az álmom, még nem került be életem valóságos filmjének forgatókönyvébe. Egyszerűen azért, mert hát a Viva Natura Televízió munkatársait is illeti az olyan, mint szabad akarat, meg az is lehet, hogy nem is nyerek ezzel az írásommal. Különben, szeretek a magam módján írni, és igazából már nem is akarok másokkal szemben nyerni, mert az én életem filmjének forgatókönyvében nincs is vesztes. Csak győztesek, ami elég nagy pályás teremtés, és az mindenkié.

Meghívás ide, vagy oda, keresem a társteremtőket, akik főszerepet vállalnak a Magyar Feltámadásban. Nem kell hozzá meghalni, csak éppen tudatváltásra van szükség, hogy harmóniában az Isteni Énünk tudatszintjén képessé váljunk teremteni egy Élhetőbb Életet.

Ennek a feltételeinek megteremtése aranykori üzleti lehetőség is, ami belépő példa arra, hogy akár pénz nélkül is lehet bőséget teremteni.
Nefelejts:D el, hogy honnan jöttél, és merre tartasz! Tiszta szívemből a Feltámadást ajánlom, itt a Föld Anyánkon, ebben a leszületésünkben. A Terv lehozva az Égiektől, és követőimmel együtt fogjuk megrendezni a Feltámadást.
Az Égiek támogatásával, Áldás

Varga Angéla

Varga Angéla: Feltámadás – Életem valóságos filmje

Mesélem a mesém | 0 Comments

Hozzászólás