Önfejlesztés – Öngyógyítás

A helyes integrált önfejlesztés kulcsa a lélektartalmainkkal, azaz energetikai testünkkel, auránkkal való foglalkozás gyakorlása, hiszen a létezésünk során megszerzett inkarnációs tudásunk és képességeink ott lakoznak.

A Test, a Lélek-Aura és a Szellem-Tudat részeinkkel való integrált foglalkozás vezethet csak az emberi és spirituális, tényleges tulajdonság és képesség változáshoz, valamint a szellemi nívó fejlődéséhez.

Önismeretünk fejlesztéséért és sorsunk beteljesítéséért megfelelő fejlődési stratégiával és helyes tudással tehetünk.

Érdemes ezért olyan képzéseket és segédeszközöket alkalmaznunk, amelyek cél követés megtartóan támogatják a fejlődési törekvéseinket, és azok hatékonysága objektíven visszamérhetőek, így ezáltal külső visszajelzést kaphatunk a fejlődési változásunkról.

Tény, hogy lélektudatosságunkkal, vagy a felsőbb én tudattal való kapcsolódásunkkal pontosabb életvezetési információkhoz juthatunk.

Amennyiben önfejlesztésünk során helyes tudással és optimálisan működtetett tulajdonságokkal és képességekkel bővülünk, úgy a „ki mint vet, úgy arat” törvénye szerint előnyösebb jövőt teremtünk magunknak.

Ugyanis a tényleges tudati és pszichés fejlődéssel, valamint a viselkedésre és életfelfogásra ható rendeződéssel megelőzzük egyes betegségek vagy egyéb életbeli problémák kialakulását, illetve az esetleg fennálló egészségi elváltozásainkkal szemben öngyógyítóvá válunk.

Ennek elérésében támogatnak Téged a kalibrált Transpersonal® tulajdonság és képesség fejlesztő eszközök, és

Dévity István, Transpersonal vezető, emberi és spirituális fejlődést támogató szellemi információs csatorna.

További információk: www.transpersonal.hu

Dévity István és Horányi Ágnes beszélgetése.

Hozzászólás