A Szellemi Felső Én Kommunikációs Csatorna működtetéséről, kialakításáról

Legpontosabb életvezetési és fejlődési információt magasabb tudati nívójú rálátásból kaphatunk. A Szellemi csatornán keresztül kapott információk révén valóban hatékonyan, és rövidebb idő alatt jutunk megoldásokhoz, a teljes Önismereti és spirituális szellemi ébredési állapotunk eléréséhez.

Tény, hogy komoly felelősséggel és képzettséggel lehet szellemi kommunikációs Felső Én csatornát működtetni biztonságosan.
A tradíciós tematikájú, precíz Felső Én csatorna kiépítés, NEM szül téves Ön becsapású eredményeket.

A szellemi Felső Én csatornaság működtetéséhez kellenek Önismereti, és lelki képességi alapok. Ezek fejlesztéséhez és kialakításához járulnak hozzá a Transpersonal® fejlesztő eszközök a Szellem- tudat, Lélek- aura területeinken.

HELYESEN KÍVÁNOD MEGVALÓSÍTANI A KÖVETKEZŐ SPIRITUÁLIS
FEJLŐDÉSI PONTODRA VALÓ LÉPÉST?

Akkor legyél jól informált, mert ez az életedben sorsmentő lehet!
Használd fel életed rendezéséhez Te is a Felsőbb Énnel való
szinkronkommunikációs csatornaság és a Transpersonal® fejlesztő eszközök előnyét!

Helyes Információk birtokában végzett önfejlesztéssel, kevesebb hibát gyártasz emberi és spirituális fejlődésed útján

Jelentkezhetsz egyéni, Felső Énnel való csatornai kommunikációra, ahol 2-4 oldalnyi megoldó információhoz jutsz a jelen emberi és spirituális karrieredre vonatkozólag, mely hozzásegít életed optimális működtetéséhez, hogy inkarnációd legjobb verzióját valósíthasd meg ITT!

HA TÉGED ÉRDEKELNEK A FELSŐBB ÉNNEL ÉS A SZELLEMI HIERARCHIÁVAL VALÓ SZINKRONKOMMUNIKÁCIÓS CSATORNASÁG ELŐNYEI, ÉS HELYES KIÉPÍTÉSÉNEK LEHETŐSÉGE, akkor az alábbi linken jelentkezz a téma beszélgetésre.

Dévity István és Horányi Ágnes beszélgetése.

Hozzászólás