Nyaralj teljességben: kettő az „EGY”-ben, külső és belső utazás az Önvaló felé. Ne érd be kevesebbel!

Hiába szeretnél egészségesen étkezni, gondolkozni, meditatív módon pihenni, a mai modern, zajos, szennyezett, pörgős környezet nem partner ebben. Még nyaraláskor sem jellemző, hogy nyugalomra lelsz.

Amikor elindulsz a tudatosodás útján, már nem mindegy mit eszel, nem mindegy, hogy milyen emberek társaságában, milyen energetikai helyen töltöd az idődet. A nyaralás pedig nem fog tudni feltölteni, regenerálni, ha nem tudod leállítani a folyamatos pörgést, ha nem tudod lecsendesíteni az elméd zakatolását. Amikor pihenni szeretnél, rád törnek azok a nyugtalanító gondolatok, amiket a dolgos, rohanó hétköznapokkal igyekszel elnyomni, elfojtani.

Ha valóban érdemi nyaralást szeretnél, ha jól esik, hogy valahol nem nyűg, hanem természetes, hogy

  • figyelembe vegyék az egyéni táplálkozási igényeidet, az érzékenységedet, az allergiádat;
  • ahol odafigyelnek rád, vagy éppen segítik azt, hogy szükség szerint egyedül lehess anélkül, hogy ennek kierőszakolásáért, kiérdemléséért a szokásos áldozati, mártír, vagy menekülős-elbújós játszmákba kelljen bocsátkoznod;
  • ahol a minőségi pihenés mellékhatása az, hogy tudatilag fejlődsz;
    válogass a www.vegatabor.hu különleges táborai, nyaralásai között!

A VNTV tábora is fontosnak tartja, hogy lényünk, lényegünk komplexitása és eredendő esszenciája a gyakorlatban is ténylegesen meg tudjon nyilvánulni, és valós megtapasztalássá, majd alapvető lételemünkké váljon. Nem leszel többé ugyanaz, valóban más „emberként” mész haza!

Dharmista Dasi és Horányi Ágnes beszélgetése.

Hozzászólás