Spirituális világtalálkozó Jordánia megszentelt sivatagában

Szerte a világban számos olyan kultikus hely található, – például Jordánia – ahol az emberi szellem ősi energiái még mindig élnek, és érzékelhetően jelen vannak.

Őseink nem véletlenül emelték ezekre a szent helyekre a legfontosabb épületeiket. Sokan elutaznak ezekbe az országokba, sok száz kilométert megtesznek, de még sincs birtokukban az a többlet ismeret, az a ’’kulcs’’, amely segítségével megérthetnék mindannak a jelentőségét, amit látnak. A múltba veszett kultúrák maradványain túl, ezek a helyek mítoszaikkal, szimbólumvilágukkal és szokatlanul erős kisugárzásukkal olyan rezgéseket továbbítanak felénk, amelyek ma is éltetően hatnak túlracionalizált világunkra. Csupán arra van szükség, hogy a titokzatosság ködét eloszlatva, a megfelelő megvilágításban, igazi valójukban pillantsunk reájuk.

Legyél te is részese most egy különleges spirituális találkozónak Jordániában, ahol gyönyörű környezetben, mélyebben megismerheted önmagad és a világot, csodálatos előadások, hang meditációk, jóga, légzés technikák, sámán gyakorlatok és a hely energiája által. Megtapasztalhatod az ősi energiákat és így betekinthetsz az elveszett kultúrákba!

Ünnepeljünk együtt az életet a Hold völgyében, a helyi őslakosokkal, a beduinokkal, énekelve, táncolva, dobolva a sivatag megszentelt helyein!

További információk:

SUNNY PARADISE TRAVEL

1139 Budapest, Váci út 81.
CENTER POINT IRODAHÁZ- AZ ÁRPÁD HÍDNÁL
(Bejárat a Petneházy utca 2-4 felől)

Telefon: +36-1-301-0927
Telefon/Fax: +36-1-302-1154

Mobil: +36/30/234-2635
Skype: fodoreniko

Lőrincz Csilla(g) és Jakab István beszélgetése.

Hozzászólás