Te is fejlesztheted képességeidet szimbólumokkal!

Szimbólumok és rezgések sokasága veszi körül az embereket a mindennapokban. Mi magunkban is generálunk érzéseink, gondolataink és tetteink mentén rezgéseket, melyek természetesen visszahatnak ránk és a környezetünkre egyaránt.

A rezgések minőségét figyelembe véve lehetnek romboló és építő hatásúak. Akár a magánéletben, vagy a munkahelyen való helytállást mérlegelve érdemes belátni, hogy foglalkozni kell a lelkiállapotunkkal és gondolati megnyilvánulásainkkal. Ugyanis a felbukkanó életproblémák és testi, lelki gondok, a helytelen személyiségi és viselkedési mintákból adódnak, ám önfejlesztéssel nagy részük kiküszöbölhető.

Kijelenthetjük, hogy az önfejlesztésbe vitt munka, hasznos. Aki tökéletesnek érzi magát egyes életterületein, az gyakran tartja magát az egó csapdájában.

A „ki mint vet, úgy arat” törvényét figyelembe véve, ha csökkentjük a stresszt okozó helyzeteket és a mindennapi viselkedésünkben törekszünk az optimális egyensúlyi állapotra, akkor ennek következménye, hogy tudatosságunk és gondolataink is nívósabbá válnak. Ezáltal előnyösebb jövőt teremthetünk, alakíthatunk ki magunknak.

A Transpersonal® eszközök szimbólumai ősi lélek törvényességű, rendező elvű kódokat hordoznak magukban. Alkalmazásukkal biztosra veheted, hogy optimális lelki és szellemi egyensúlyod kialakításához megbízható fejlesztő eszközt használsz!

Feljavítanád tulajdonságaidat, képességeidet, hogy a tervezet jövődre nézve potenciálisabb lehessél a sikerre?

Ajánljuk, hogy ajándékozd meg magadat és szeretteidet Transpersonal® fejlesztő pólóval, melynek a tulajdonságok fejlődését támogató hatása mérésekkel is visszaigazolt!

A kalibrált fejlesztő pólókat megtalálod a transpersonal.hu/fejleszto-eszkozok linken, vagy tedd fel kérdésedet Dévity István önfejlesztési specialistának ezen a Facebook linken: www.facebook.com/istvan.devai.718

Dévity István és Jakab István beszélgetése.

Hozzászólás