Szabadulj fel a születés és a halál körforgásából

Emberek ezrei utaznak Indiába, hogy elérjék a megvilágosodást. De van úgy, hogy Indiából érkezik valaki Magyarországra, aki idehozza nekünk a több ezer éves indiai lelki kultúrát, és ő valahogy mégis itt világosodik meg nálunk. Maharishi Mester szerint a magyarok végtelenül szerencsések, hiszen teljesen szabadok a vallásgyakorlásban, a kultúrák és nézeteik tekintetében, ezért sokkal könnyebben fogadnak el más kultúrákat, mint más országok.

Az a tanítás, amit Maharishi Bhramananda Yogi Mester mutatott és adott át a magyaroknak, elmondhatatlan áldás. Megmutatta, megtapasztaltatta velünk, hogy nem a vallásunk, nem a tanult dolgaink, nem az elménk vagyunk!

Ebben a bizonyosságban joggal merül fel a kérdés, hogy mi lesz azoknak a vallásoknak a sorsa, melyek nem a szeretetet veszik alapul, hanem szolgaságot, hierarchiát kényszerítenek és teremtenek?

A Mester családjával 2020. februárjában visszaköltözött Indiába. Sokak kaptak örökül tőle beavatást, amely lehetővé teszi továbbra is ennek az áldásnak a terjedését itt Magyarországon.

Maharishi Bhramananda Yogi és Jakab István beszélgetése.

Hozzászólás