A tékozló ember hazatérése a természet rendjéhez

Volt 2000 évünk megérteni a szeretet üzenetét, de ez nem igazán sikerült. Most megállt a világ, és többé semmi sem lesz már ugyanolyan, mint azelőtt. Az univerzum teljesen átrendeződött ennek az új helyzetnek megfelelően, és egy új világ kibontakozódásának lehetünk tanúi.

Eddig a szenvedésen keresztül tapasztaltuk az életünket, a saját árnyékunkban kerestük a szeretetet, Istent, de mivel rossz helyen keresgéltünk, nem is leltük. Most azonban elég látványosan fordult a kerék, a természet pillanatok alatt regenerálja önmagát és talán végre mi is megláthatjuk, hogy milyen is az a világ, ami a szereteten keresztül nyilvánul meg!

Mintha a felébredettek elérték volna a kritikus tömeget, amitől a tiszta tudat önmagára ébredt, és amely következményeként a világ megállt, visszatért az isteni alapállásba, a tiszta, a végtelen, az örök csendbe…

És hogy hol van a szeretet? Soha nem volt globális, világméretű szinten ennyire nagy szükség a cselekvő szeretetre, a valódi, igaz isteni természetünk megnyilvánítására, mint most!

Jakab István és Horányi Ágnes beszélgetése.

Hozzászólás