Herbafulvo essencia, mint lehetőség a táplálkozás-élettani problémák megelőzésében

Most, hogy a járványhelyzet miatt félünk attól, hogy nem lesz elegendő élelmiszer, gondolkodás nélkül megveszünk és megeszünk minden szemetet, amit csak találunk. Még az is, aki már elkezdett odafigyelni az elfogyasztott táplálékának a minőségéhez, egy szokatlan helyzet hatására, egyetlen pillanat alatt képes megfeledkezni a tudatosságról, az egészséges táplálkozás fontosságáról, és visszatér az élettelen, mesterséges és mérgeket tartalmazó dolgok fogyasztásához.

Az egészséges táplálékbevitel pedig nem luxus, hanem alapvető, természetes, biológiai létszükségletünk. Ha nem megfelelő üzemanyagot tankolunk magunkba, ugyanúgy tönkremegyünk, mint a kedvenc autónk.

A mostani kényszerhelyzetben talán egy kicsit jobban ráérünk tájékozódni, végiggondolni a táplálkozási szokásainkat, szembesülni azzal, hogy mit, mikor, hogyan és mennyit eszünk meg, valamint, hogy honnan szerezzük be! Az evésre most sokkal nagyobb figyelem irányul, mint bármikor máskor!

A test ellenálló- védekezőképességére is jelentős hatással van az, hogy mennyi energiát és küzdelmet kell fordítania a bevitt anyagok feldolgozására, megemésztésére. Míg egy egészséges táplálék minimális mennyiségben is élteti, energetizálja, feltölti a testet, addig a bevitt káros anyagokkal való küzdelem csak elszívja minden életerőnket, és bármilyen mennyiség elfogyasztása ellenére csak éheztet, legyengít és megbetegít.

Nem elég csak általánosságokban beszélni, nézzük most meg egy kicsit részletesebben, hogy mi minden változott az elmúlt az években a környezetünkben, ismerjük fel, hogy milyen elrettentő a helyzet az élelmiszerek és a táplálkozás terén, és hogy mire érdemes odafigyelnünk? Mi az a Herbafulvo essencia, és hogyan tud nekünk segíteni?

A Herbafulvo készítmény megvásárolható a Viva Natura Webáruházában a képre kattintva:

Mester Károly előadása a 37. Viva Natura Forgalmazói Konferencián.

Kategória: Rendezvények

Hozzászólás