Jakab István és Horányi Ágnes: Pizzarendelés egy új világban | 5. VNTV Fesztivál

Ahhoz hogy eldöntsük, hogy milyen világ legyen, határozott elképzelésünknek kell lenni, el kell készíteni ennek a morfogenetikus lenyomatát, hogy stabil idegpályákon fusson a program gondolataink közt. Beírjuk a feketedobozba, és innentől kezdve lehetséges, hogy az a világ jöjjön el, amiről valóban álmodtunk.

A pizza-alap nem más, mint egy szeretetteljes, emberbarát, Földanyabarát, békés természeti lény. Az 1.0-ás Istenembert szeretnénk újból feléleszteni. Fontosnak tartjuk, hogy a pizzafeltételek is meg legyenek konkrétan határozva. Mire gondolunk?

Minden adósságot töröljenek el, legyen egy új pénzügyi és gazdasági rendszer, ami nem a kamatra épül, nem a GDP-re épül, hanem az emberiség boldogságát és szellemi tudati fejlődését célozza. Olyan egészségügyi rendszert akarunk, ahol a cél a gyógyulás, nem a gyógyszergyárak profitjának hosszútávú biztosítása. Tűnjenek el a politikusok a színtérről, akik csak a korrupció melegágyai. Tűnjenek el azok a vallások, amelyek kiváltságokat akarnak biztosítani híveiknek, az emberiség össznépességének kárára.

Az én Istenem világvallását szeretnénk elterjeszteni, aminek egyetlen egy jelszava van: Istenem bennünk van országod, mert egyek vagyunk a szeretetben.

Hozzászólás