A szeretet vírus terjedése

“A virális fertőzés következő hulláma is elért bennünket. Eddig csak néhány ember fertőződött meg, de úgy tűnik a vírus mutálódott és egyszerre több különböző országban terjedni kezdett – gyorsabban mint az Ebola. A rendszert fenyegető vírus által okozott járványt ÉBRESZTŐ-NÁTHÁNAK nevezték el. Az elme és a tudatosság hirtelen kitisztulását idézi elő az itt és mostban.

Általában teljesen ártalmatlanul kezdődik, mint pl. organikus teljes értékű táplálékok és kurkuma fogyasztásával, amit aztán egyszer csak a tömegtájékoztatással kapcsolatos erős ellenérzések követnek. A tünetek ezek után tovább súlyosbodnak együttérző, egység felé haladó tudatossággal és egyre mélyülő kapcsolattal az illető saját lelkével és szellemével – végül eddig ismeretlen méreteket ölt az egyénben a félelemtől való szabadság. A végső stádiumban a fertőzötteket elárasztja a feltétel nélküli szeretet és hála!

A megszokott kezelések, mint a chemtrails, tömeges oltások, a tőzsde összeomlásával vagy háborúval való fenyegetőzés úgy tűnik, teljesen hatástalanok. A sötét hatalmi elit teljesen tehetetlen a járvánnyal szemben! A WHO kénytelen volt új riasztási kategóriába sorolni a vírust, mivel jó eséllyel alapvetően és visszafordíthatatlanul meg fogja változtatni az életet a Földön a Jó irányába! A WHO még egy kampányt is indított, mind a 7milliárd földlakót figyelmeztetve: “Maradj biztonságban, maradj a mátrixodban!” jelmondattal, de ez is teljesen hatástalannak bizonyult.

Szakértők a kórokozót magát IGAZSÁG VÍRUSnak nevezték el és egyetértenek abban, hogy NAGYON FERTŐZŐ! A fertőzés elkerülésének érdekében fontos teljes mértékben, messziről elkerülni a kapcsolatot minden függetlenül gondolkodó és felelősségteljesen cselekvő emberi lénnyel! Olyan gyanú is felmerült, hogy a vírust akár telepatikusan is tovább lehet adni!

A legfrissebb kutatások végre felfedték a fertőzés teljes útvonalát: ez a betegség gyakran ennek a kódolt üzenetnek az elolvasásával kezdődik és a lappangási idő sokszor csak miliszekundumokig tart! Utána már gyakorlatilag menthetetlen a fertőzött!

Isten hozott a Szabad Emberek között! Számunk pillanatról pillanatra növekszik!”

János Alex

A szeretet vírus terjedése

Üzenet | 0 Comments

Hozzászólás