Segít az újrakezdésben és megújulásban a munkahelyeken is – Egy forradalmi humánfejlesztési módszer bemutatása

Az elmúlt időszak alapvetően megváltoztatta a munkavégzés körülményeit is, és várható, hogy a legtöbb munkahely esetében az újraindítás után már nem lesz minden a régi. Ahogyan egyéni életünk, úgy a munka sem onnan, nem ugyanazokkal, nem ugyanúgy folytatódik, ahol, akikkel és ahogyan a járvány kirobbanásakor abbamaradt.

Riportunk a járvány előtti időszakban készült, mégis éppen most, a gazdasági újraindítás küszöbén a legidőszerűbb, ugyanis egy olyan forradalmi fejlesztési módszert kínál a munkahelyek világában is, amely a tényleges megújulás lehetőségét adja a munkatársak és a munkahelyi közösségek számára egyaránt.

A munkahelyi teljesítőképességet és viselkedést alapvetően befolyásolja az egyének lelkiállapota, testi és lelki energiaszintje, szellemi kondíciója. A napi munkavégzésben lezajló interakciók felerősítik az egyéni jellemzőket, amelyek összessége meghatározza a csoportok teljesítőképességét. Hányszor találkozik ténylegesen támogató, jó teljesítményre ösztönző légkörrel a vezető, a munkatárs, vagy egy ügyfél a cég telephelyén? Hogyan lehet elejét venni a rossz egyéni állapotból induló negatív láncreakciónak a munkahelyi környezetben? Az egyénekre ható pozitív befolyásolással.

Ilyen befolyásolási lehetőséget kínálnak a speciális jelek, szimbólumok. Tudományos kísérletekkel alátámasztott tény ugyanis, hogy a képeknek, jeleknek, szimbólumoknak sajátságos rezgése van, amely hatással van az emberre.

Ez azt is jelenti, hogy az öltözék színe és mintája befolyásolja a viselője testi, lelki és szellemi állapotát is.

A Transpersonal® szimbólumok hatását biorezonanciás készülékkel végzett mérések igazolják, melyek szerint azok kedvezően hatnak a munkahelyi teljesítőképességre és viselkedésre, hiszen:
• növelik a szellemi fókuszt és a figyelmet
• javítják a racionalizálási készséget
• mérsékelik a stresszt, feszültséget
• csökkentik a dühöt, agressziót
• mérsékelik a kilátástalanság érzését
• kedvezően hatnak a fásult, enervált állapotra.

Alkalmazza Ön is a pozitív eredmények érdekében a Transpersonal® fejlesztő felsőruházatot, amely ellátható céges logóval is!

Emberi tulajdonság és képességfejlesztés témában további információk a www.humanfejlesztes.info oldalon találhatók.

Erdős Szilvia, Dévity István és Horányi Ágnes beszélgetése.

Hozzászólás