Biohacking, a tudatos, vagy szupertudatos életvezetés

Az, hogy ilyen fontos lett az egészséges életmód jelzi, hogy jóléti társadalomban élünk. Amikor azzal foglalkozunk, hogy hogyan növelhetjük meg az élethosszunkat és emelhetjük az életminőséget a legmagasabb, legegészségesebb szintre, az azért nem rossz.

El is szaporodtak a jólét betegségek, amitől jóllét helyett inkább rosszullétek vannak: elhízás, cukorbetegség, ételallergiák, pajzsmirigyproblémák, autoimmun betegségek, daganatok, anyagcsere problémák, szív- és érrendszeri megbetegedések. Nincs energiánk, életerőnk, a bevitt tápláléknak nincs tényleges tápereje. Hiába eszünk többet, nincs több erőnk.

Vitaminok, étrendek százai, táplálék kiegészítők szükségesek, mert a szegényes talajon termesztett élő növények, zöldségek, szintén nem teljes tápértékűek már.

Az egész élet egy önkutatás. Hogyan működünk? Évmilliók óta minden csupa felfedezés. Hogyan tudunk nagyon rövid idő alatt egészségesebb, erősebb, okosabb lenni? Hogyan érhetünk el gyors sikert az életminőségünk javításában, minimális kockázattal? Mit jelent a biohackelés? Ki lehet biohacker?

Figyelem, a megfelelő étrend és diéta kiválasztása, valamint alkalmazása tekintetében mindig tájékozódjon körültekintően, minél teljesebb körben és hallgasson a szakértők instrukcióira!

Rácz András és Horányi Ágnes beszélgetése.

Hozzászólás