Mi van, ha a koronavírus kamu? A birkák újra sorba állnak… – Jakab István monológja

“Maradj otthon”, tartsd be a távolságot a másik ember és közted, cselekedj felelősen, ne higgy ennek, ne higgy annak…
Valójában a társadalom elmeprogramozása zajlott.

Carlo Maria Vigano, a Vatikán egyik papja szerint egy hihetetlenül nagy, jól szervezett irányítása zajlott le az elmúlt 6 hónapban.

Egy globális kísérlet volt ez arra vonatkozóan, hogy a társadalom világszerte egyszerre, összehangoltan mennyire jól befolyásolható, mozgatható.

Hogy egy felsőbb hatalomnak mit képesek elhinni az emberek, és hogy hogyan ültethető be az agyakba a félelem, hogyan lehet “elhitetni” hamis híreket, miként lehet rájátszani az emberek ösztöneire.

A társadalom megosztottságának növelése, az emberek végső káoszba való üldözése mind egy egységes világkormány felé fogja terelni a tömeget. A társadalom és a világ is előbb vagy utóbb, de szomjazni fog egy olyan gondoskodó hatalmat, mely képes működő válaszokat adni a jelenleg uralkodó káoszra.

A mainstream média vírus módjára terjesztette el a félelmet az egész bolygón, mely bár maga a vírus is veszélyes volt, de ez a művelet sokkal nagyobb kárt okozott, mint bármi más.

A média által felgerjesztett, kvázi begyújtott kanóc pedig egy soha nem látott módon a semmiből, kívülről berobbanó világválságot eredményezett.

Végső soron ez a kolosszális kísérlet azért zajlott, hogy megtudják, mennyire vagyunk engedelmesek, és képesek vagyunk-e követni az utasításokat, legyenek azok bármennyire is képtelenek.

Kijelenthetjük, hogy a rabszolgaságból és a tájékozatlanságból ötösre vizsgáztunk…

Hisz a világ nagy része még mindig nem látja, hogy mi folyik itt valójában.”

Carlo Maria Vigano vatikáni érsek

Jakab István monológja.

Hozzászólás