Minden körülmények között a VNTV táborban leszünk!

Milyen üzenetei vannak a koronavírus-járványnak egy magasabb tudatosságból szemlélve? Miként támogatja a koronavírus okozta helyzet a felemelkedést, önmagunk megtalálását, a megvilágosodást, a karmikus körforgásból való kilépést, Isten megtalálását, a feltétel nélküli szeretet elérését, tudatunk tisztulását, az Önvaló megtapasztalását?

A karantén egy kényszerű elvonulás, ami erőszakkal szakít ki a hétköznapokból, a megszokásokból, pont, mint egy hirtelen jött betegség, vagy akár maga a halál. Az önként vágyott, tudatos elvonulásnak azonban rengeteg előnye van, amit a VNTV Tiszta Fény Tudatosság és Szeretet Táborban ezen a nyáron is meg tudunk tapasztalni. Hogyan tudjuk a koronavírus-járványhelyzet felismeréseit, energiáit az együttérzés, a tiszta jelenlét, a teljesség, a világbéke és a szeretet szolgálatába állítani? Mire teremtett teret ez a helyzet, mi az, amit most könnyebben meg tudunk tenni önmagunkért és egymásért, mint bármikor máskor? A megváltás, vagy a világvége ideje jött most el? Elválasztható-e a kettő?

Ha ennek az egésznek nem elszenvedője akarsz lenni, hanem az igazság erejével meg akarod látni a valóságot, akkor megélheted mindezt abban a tudatban, hogy most az emberiség történetének egyik legfontosabb átalakító, evolúciós ugrása, dimenzióváltása, tudatszint emelkedése zajlik!

5. VNTV Tábor Brac szigetén

Az idei VNTV tábor ezen csodálatos felismerés mentén szerveződik. Ha tudod, használd ki a lehetőséget! Mindenkit nagy szeretettel várunk! Jelentkezés és további információk: www.vegatabor.hu/tabor/vntv2020

Időpont: 2020. augusztus 19-28.
Helyszín: Brac, Horvátország, Sutivan
Előadóink: Jakab István, Dr. Földes László, Hatvani Galina, Padma, Fodor Kata, Bell Barbara, Dharmista Dasi és Horányi Ágnes

Dharmista Dasi és Jakab István beszélgetése.

Hozzászólás