Amikor a világban egyáltalán nem bízhatunk

Az emberi értelem alapvető természete, hogy tudni akarja, hogy mi, miért történik vele. Amikor a világ totális információs káoszba hajtja az embereket, és már látható, hogy az igazságért nem fordulhatunk senkihez és semmihez, jön a felismerés, hogy csak saját magunkra, csak a belső megérzéseinkre támaszkodhatunk. Valamiért azonban ebben a legbiztosabb és legtisztább forrásban bízunk a legkevésbé.

Régen vicc számba ment, amikor valaki a televízión keresztül meggyógyított embereket, és most már lassan ott tartunk, hogy egy ilyen gyógyításban jobban lehet bízni, mint a politika és a média által vezérelt és befolyásolt, hatalmas tudományos háttérrel rendelkező orvoslásban.

Milyen potenciális belső erőink, képességeink vannak, amelyekkel mindannyian rendelkezünk, talán már működik is, de még sohasem használtuk tudatosan? Hogyan tudjuk ezeket az érzékszerveken túli érzékeléseinket aktiválni, majd saját magunk, esetleg mások megsegítésére fordítani? Kell-e védekeznünk a parafenomének ellen?

Hogyan tudjuk meghallani a saját, tiszta, belső isteni útmutatásunkat, ami megszüntet minden kétséget, félelmet, bizonytalanságot?

Hol tudjuk mindezt készség szinten megtanulni, elsajátítani, hogy segítse, támogassa a mindennapi életünket, és ne legyünk többé kiszolgáltatottja és áldozata semmilyen rendszernek, feljebbvaló hatalom hamis félrevezetésének? Hogyan tudunk olyan tudati állapotba kerülni, amely magasabb, az igazság nézőpontjából biztosít rálátást mindenre, ami a világban zajlik?

Ingyenes Nyitott Nap (online is!)/Ismerj meg egy új pszichológiát!

Nyílt nap: 2020. október 10.
Az esemény további részletei a Facebook eseménynél találhatóak!

További információk a Szintézis Szabadegyetemről: www.szintezis.info.hu

Hozzászólás