Végjáték, vagy új kezdet? A visszaszámlálás már megkezdődött…

Nincs több haladék! Az áldozatok számát óráról órára közlik velünk és a folyamat csak a tiszta belátásunk valóság átformáló erejétől fog tudni megállni. A változás minden lehetősége bennünk van!

A félelem bezár bennünket. Erőteljesen beszűkíti a látásmódunkat és a tudatunkat. A tudatossági szint emelése azonban ki tud húzni minket ebből a helyzetből. Lehet, hogy ez az egyetlen és utolsó esélyünk.

Csak akkor tudsz a félelem fölé emelkedni, ha az elmédet meghaladó, magasabb nézőpontból történő rálátással szemléled, hogy mi zajlik az életedben, a világban! Enélkül hiába mond neked bárki, bármi okosat, hiába szeretne segíteni, nem fog tudni eljutni a tudatodig – ahol bármin érdemben lehetne változtatni -, csak az elmédig, ami a programozottsága révén azonnal eltorzítja azt!

Amíg az igazság nem tudja elérni, megszólítani a tudatodat, addig a látásod és a hallásod mindig csak addig fog terjedni, amit el akarnak veled hitetni, amit végre akarnak hajtatni veled, és nem ismerheted meg a valóságot, az igazságot!

Elérkezett az idő, hogy csak magadban bízhatsz, de ne higgy el semmit a saját gondolataidnak! Ne a gondolataidra hallgass! Nem a gondolkodás a legmagasabb tudatszintünk!

A szereteten, a szívtereden kívül senki és semmi nem tud az elméd börtönéből kiszabadítani, a jelenlegi programozottságból, az irányított rabszolgasorsból kihozni téged!

Mondj igent a szeretetre! Mondj igent az igazságra! Ne félj, sokan vannak már a felébredettek, a gyógyítók is közöttünk, körülötted is! Légy éber, keresd és ismerd fel őket! Magadat is vizsgáld meg!

Jakab István és Horányi Ágnes beszélgetése.

Hozzászólás