2021 – A világ vagy mindenkié, vagy senkié se lesz!

A tudatosság szelleme már kiszabadult a palackból és nem lehet már többé visszagyömöszölni, mint ahogy a kinyomott fogkrémet sem. A régi világunk lefagyott, mint egy meghibásodott számítógép, és hónapok óta, sajátos módon jégkorszakát éli. Az elmúlt, majdnem élhetetlenné vált világot végre békén kell hagyni, el kell engedni. A világot magunkban tudjuk „megjavítani”, és az majd a bennünk bekövetkező belső változásokat szépen leköveti. Nem kell engednünk tovább, hogy a világ kényszerpályán tartson bennünket! Nekünk kell megfordítanunk ezt a folyamatot, nekünk kell változni, és a világ majd igazodik hozzánk!

Mindenképpen dimenzióváltásban vagyunk. Válassz: vagy ragaszkodsz tovább, maradsz a régi világban, és majd a halál elválaszt tőle, vagy hozol egy tudatos döntést, hogy a tudatosságodban emelkedsz, és még itt és most, ebben az életedben, ebben a fizikai megtestesülésben, ebben az inkarnációdban, élve maradva újjászületsz, és átlépsz az új világba! A régi világból a tudatossági szintünk emelése az egyetlen élő kijárat.

Egy magasabb tudatossági szintű egyének alkotta közösségben egy alantas szándékú irányítás nem tud tovább működni. Vajon mit fognak szólni a lefagyott világot irányító és fenntartani akaró vezetők, amikor ráébrednek, hogy már nincs “alattuk” senki, már nem szolgálja őket senki, mert a félelem helyett az emberek úgy döntöttek, hogy a magasabb, a szeretet tudatossági szintre emelkednek? A tudatossági szinten felfelé ugyanis a szereteten át vezet az út.

Jakab István és Horányi Ágnes beszélgetése.

Hozzászólás