Dr. Géczy Gábor – Feltámad Ő, százszor szebben, ezerszer fényesebben!

Dr. Géczy Gábor minden útravalóval ellátott bennünket, mielőtt elhagyta a földi létet. Számunkra pedig világos kell, hogy legyen, hogy eljött a cselekvés ideje. Gábor mindent elmondott, hogy mit kell tennünk. Nemcsak elmondta, hanem kitaposta és meg is mutatta az utat. Életmódját, tanításait követve, igaz emberré válhatunk! Segített újra felfedezni a természetet, rávilágított arra, hogy igenis lehetséges függetlenedni a mára teljesen ellehetetlenedett, mérgezővé vált társadalmunktól. Példa értékű életével ő maga is a Teremtővel és a természettel való egészséges, tiszta kapcsolat helyreállítását szolgálta.

Gábor korábban is járt már ott, ahová végleg távozott. Szíve nem bírta tovább ezt az istentelen, igazságtalan és már embertelenné vált világot. Tudta hová megy, hiszen megtudta, hogy az igazság odaát van. Gábor tiszta szíve tehát az igazságot választotta, és bár bőrkabátját levetette, onnan is azt erősíti. Géczy Gábor egy igazán jól végzett munka, egy tisztességesen végigdolgozott, végigküzdött élet után, hősként, egyenesen a frontvonalról tért nyugovóra.

Most már rajtunk a sor. Gábor addig él bennünk, amíg a tanításait életben tartjuk. Ezt most már nekünk kell valóra váltanunk. Gábor földi küldetése koránt sem ért még véget, nekünk, a tanítványainak kell mindazt beteljesítenünk, megteremtenünk, amit Gábor megálmodott. A tanítványok pedig itt és most készen vannak, hiszen a Mester távozott… Nyugodjék békében…

Dr. Texe Gábor Mikulás és Jakab István beszélgetése.

Hozzászólás