Magda Éva: Mi az emberi élet lényege, esszenciája?

Röviden, Isten-emberré válni.

Miért? Mert ezt akarjuk. Így döntöttünk. Tudjuk, a mi megkérdezésünk (felsőbb énünk döntése, tanulási szándéka nélkül), nem lennénk itt.

Az emberiség megkapta azt a legmagasabb szintű tudást, amivel haladhat az önmegvalósítása útján. Aztán, hogy mi történik látjuk!

Sok oka van ennek, hogy itt tartunk, a karmánk, pl. átjövünk a Nap-kapun aláírunk 1 szerződést a Földi- és Isteni törvényekről, kapunk 2 chipet, már a belépés előtt a tudatalattinkba és akkor innen lehet gondolkodni, miért ilyen kevés a fejlődő emberek száma…elfelejtettünk mindent…!!

A saját életem tapasztalataiból és leckéiből, megéléseiből tanultam.(ok) hiszen a cél az, hogy önmagamhoz legyek igaz és őszinte.

1995-ben kezdtük a spirituális utunkat, egy csodás csoporttal. Az égi vezetés gondoskodása, és irányítása által. Eltartott egy ideig, míg felfogtam, hogy Jézus maga és a felemelkedett mesterek, mikor ki fog minket tanítani. Aztán kiderült ki mit hozott magával, hogy az emberiség számára mit adjunk át, mi a küldetésünk. Ez maga a CSODA!!! Igaz olyan magas rezgésen voltunk, hogy alig bírtam sokszor itt maradni.!! de sikerült.

Jézus rezgése ott van a sejt emlékezetemben, senkiével nem lehet összetéveszteni!!! Ő csak 1 van!!! mester sok csodás tanítók ők is, csak tudni kell ki kicsoda? fontos!!! Minden nap 7 évig szó szerint velünk voltak a mesterek, mikor milyen tudást, vagy leckét adtak át nekünk. Jártuk az országot csoporttal, horgonyoztuk le az energiákat és közben tanultunk, tisztítottak, segítettek nekünk, hatalmas szeretettel és tudással, példamutatással vezettek minket…azt, hogy ezért milyen hálás vagyok nekik, nem lehet szóban elmondani!!!

Természetesen mindenki egy saját feladattal, tudat szinttel jön e-világra. Mikor együtt dolgoztam a kis csoportommal, mindenki látó volt én a tisztán, érzékelés képességét is hoztam magammal, de nekem a családban volt fontos szerepem, azáltal tanultam úgy gondoltam, kevesebbet tudok, mint a többiek.

Egyik este megjelent a tanitó mesterem, mondtam neki, hogy nagyon szomorú vagyok, mert én nem látok, pedig nyitva a 3-ik szemem és még egy szódásüveg szerű lencsét is tettek rá, hogy biztosan, felnagyítva lássak mindent, magamban is!!! Soha nem felejtem el, azt mondta, hogy te a Szeretet küldötte vagy, azért jöttél erre a világra, hogy megtanítsd az embereket szeretni, mert a Szeretetből van a legkevesebb a Világban!!! Igen, igaz, de akkor ezt még a szívemmel nem értettem meg…hogy tanítsam a Szeretetet?

Sok-sok évi kemény próba, megpróbáltatás után, eljutottam a szív tudatosságig, útközben jöttem rá ennek az önmagam által megélt Isteni rezgéseire, üzenetére, hogy amikor magamban már Jézust, Istent élem, akkor már a szív vezet, amikor már a szívemmel gondolkodom, cselekszem, akkor már a szívem vezet! Az Emberiség ezért van itt, hogy ezt megtanulja!!! E nélkül nincs semmi! Ezt hogy lehet megtanulni? Csak befelé fordulással, tanitani pedig csak a magad példájával, megmutatni a Világnak szó nélkül…

Emberek! Ez a Szeretet, amit kerestek! Ott van bennetek. Igen. Jézust tanításait nem meg(félre) magyarázni kell, hanem ÉLNI. Szívem teljes hálájával köszönöm Istennek az összes Mesternek, segítőnek, magamnak, hogy ezt Élhetem!

Namaste <3 szeretett testvéreim… ölelésem.

Magda Éva
Aranyasszony-anyuka és Mama

Magda Éva: Mi az emberi élet lényege, esszenciája?

Mesélem a mesém, Mesélem a mesém 2021 | 0 Comments

Hozzászólás