Segítség, nehezen megy nekem az online oktatás, tanulás!

A járvány kényszerpályára állította az oktatást is. Egyik pillanatról a másikra, minden felkészülés nélkül kellett mind a pedagógusoknak, mind a diákoknak és nem utolsó sorban a szülőknek is átállniuk az online oktatásra.

Ez van akinek jobban sikerült, könnyebben ment, valakinek kevésbé, de most még nincsenek hivatalos adataink arra vonatkozóan, hogy a tényleges tudásanyag átadása, megtanítása, valamint a tudás elsajátítása és annak alkalmazása mennyire volt sikeres. Ettől a rendkívüli helyzettől függetlenül a vizsgakövetelmények nem ismernek könyörületet. Szinte változatlan feltételekkel érettségi, központi felvételi, valamint államvizsga előtt állnak most is a diákok, és a nehéz helyzetre hivatkozva semminemű felmentést nem adnak a megváltozott körülmények. A rendkívüli helyzet már eléggé elhúzódott, de érdemi felkészítést továbbra sem nagyon kapott senki ezen a téren.

Minden érintettnek jól jöhet egy kis segítség, hogy megtudjuk, hogy hogyan tudjuk könnyebbé, hatékonyabbá és élvezetessé is tenni a tanulást! Hogyan tudjuk nemcsak a legjobbat kihozni ebből a helyzetből, hanem felfedezzük és kamatoztatni tudjuk az online oktatási formában rejlő előnyöket és nagyszerűségeket!

Lantos Mihály és Horányi Ágnes beszélgetése.

Lantos Mihály könyvei megvásárolhatók a Bioenergetic Könyvkiadó www.bioenergetic.hu weboldalán.

Lantos Mihály elérhetőségei

Weboldalak:

www.lantosmihaly.hu
www.lepeselonytanfolyam.hu

Facebook oldal:

Lantos Mihály – Tanulási Stratégiák

Hozzászólás