Ki, vagy mi dönt oltásügyben?

Mennyi életveszélyes helyzettel kell szembenézned nap mint nap, pusztán azzal, hogy kilépsz az utcára? Mennyire veszélyes számodra az élet? Mennyire bízol magadban és magában az életben? Mennyire élvezed az életedet és érzed magad biztonságban, felszabadultan? Mennyire aggódsz a szeretteidért? Hogyan élsz, mindig a legkisebb rosszat, a legkevésbé veszélyeset, a legkisebb erőfeszítéssel és kockázattal járó dolgokat választod? Mennyi élet van az életedben?

Nézzük meg, hogy a családod életében valaha bármikor, esetleg többször is előfordult életveszélyek – azok is, amiket ők túléltek, és azok is, amelyeket nem – hogyan hatnak itt és most a jelen életedre, és hogyan befolyásolják tudattalanul minden döntésedet, s teremtenek számodra érthetetlen, akár újabb életveszélyes helyzeteket!

Életed felett az irányítást AZONNAL vissza tudod venni, mihelyst felismered, hogy mi minden ered a tudattalanod tárházából! Azzal veszed vissza, hogy elkezdesz ezzel foglalkozni! Az életveszélyek biológiája körébe tartozó esetek rendkívül mélyen vannak bennünk elásva, önvédelemből úgy döntöttünk, hogy inkább teljesen elfelejtjük. Amikor úgy döntünk, hogy megvizsgáljuk ezeket, talán ugyanitt rátalálhatunk a csodálatos isteni Önvalónkra, melyet valamiért ugyanígy elfeledtünk…

Szollár Szilvia és Horányi Ágnes beszélgetése.

Hozzászólás