Szeress, ne háborúzz!

“Legyünk hálásak, hogy a 3. Világháborút, ami most éppen zajlik, nem tankokkal és fegyverekkel vívják. Ez egy pszichológiai és gazdasági háború. Maradjunk a középpontunkban és emelkedjünk fel a polaritásból, az ellentétek feszültségéből az egység magasságába.

Tudom ez nem könnyű, de az indul növekedésnek, ami figyelem energiát kap.
Az ellenállás még több ellenállást szül…
A düh még több dühöt szül…
A harag még több haragot szül…
A kétségbeesés még több kétségbeesést szül…
A félelem még több félelmet szül…
Az ellenségeskedés még több ellenségeskedést szül…
Stb…

Ha azt akarjuk, hogy ennek a háborúnak mielőbb vége legyen, akkor a figyelmünk fókuszát át kell helyezni az
ELFOGADÁSRA
JÓSZÁNDÉKRA
EGYÜTTÉRZÉSRE
MEGBOCSÁTÁSRA
EGYSÉGTUDATRA.

Ez a feltétel nélküli szeretet, ami a legnagyobb transzformáló erő. Ha mindenki képes lenni tudatosan emelni a rezgését egy magasabb minőségbe, akkor a kollektív tudatszint olyan fokra emelkedne, hogy minden viszály eltűnne a Földről.

Az emberi immunrendszer képes arra, hogy legyőzze a patogén kórokozókat. Vírusok mindig voltak, vannak és lesznek is.

Az emberek azért halnak bele vagy élik meg súlyos egészségügyi következményekkel a fertőzést, mert gyenge az immunrendszerük.

A fent felsorolt negatív érzelmek minél hevesebb és hosszabb ideig történő átélése tartósan immunszupresszív, azaz immunrendszer gyengítő hatással bír.

Ezért fontos a reziliencia, azaz a bekövetkezett változásokhoz történő pozitív alkalmazkodási képesség fejlesztése.
Ennek pedig egyik legjobb módja a belső önismereti útra való rátérés. Az a spirituális út, ami abban segít, hogy a tudatunkat tudatosan orientáljuk a egonk helyett lelkünk és rajta keresztül Isten felé.

Ha megtaláljuk magunkban a Megváltót, akkor fogunk tudni megszabadulni a polarizált világ feszültségéből. Ekkor megszűnik a dolgok és történések jó és rossz minősítése. Felemelkedhetünk az egyezség és együttműködés dualisztikus szintjére, ami elvezet az isteni Egységhez.

Így nyerhetjük meg ezt a háborút, amit elsősorban mindenkinek magában kell megvívnia. Külső világunk ugyanis belső világunk tükörképe.

Isten legyen Mindannyiunkkal, szívjuk magunkba és érezzük át végtelen szeretetét, amit kisugározva a világba képesek lehetünk megteremteni a földi mennyországot.”
SZERESS ÉS NE HÁBORÚZZ….

Szántai Zsolt

Szeress, ne háborúzz!

Üzenet | 0 Comments

Hozzászólás