Mindenki a saját igazába hal bele?

Minél többen ébrednek, annál erősebb a fény, és ezáltal sokkal élesebben látható, tisztábban kivehető a mélyalvásban lévő árnyékoldal is. Nem lehet már többé semmit eljátszani, eltitkolni egymás elől! A mostani helyzet miatti ébredés már nem annyira kellemes, mint amíg önmagunk jószántából hozhattuk meg ezt a döntést, ez most inkább egyfajta felriadás, ami a hajnali katonai ébresztőhöz hasonlítható. Türelmesnek kell lennünk most egymással!

Mindkét oldal egyet akar, győzni. A fény azt kívánja a sötétségnek, hogy bárcsak ne sikerülne a gonosz terve, a sötétség pedig azt kívánja, hogy jaj, csak ne tudjanak ébredni az emberek. De teljesen mindegy, bármerre is billenjen a mérleg az emberi elme illúziójának eme kettőségen alapuló káprázati világában, terjedni csak a fény tud! Ez a bennünk önmagára ébredő isteni tudat fénytermészete, és mi bármit is teszünk, a bennünk lévő sötétség mindenféleképpen bukásra van ítélve. Most annak lehetünk tanúi, ahogy a gonosz önmagát semmisíti meg, számolja fel.

Te döntöd el, hogy ezt a mostani időszakot mennyire bölcsen használod ki! Minden szenvedésünk tévedésből, félreértésből fakad! Egy kis önvizsgálattal azonban meg lehet tapasztalni, hogy kik is vagyunk mindannyian valójában! Ez a valós megtapasztalás pedig fájdalommentesen fel tud ébreszteni minket, és a tisztaságánál, az erejénél fogva megnyugtathat, és másokat is kimenekíthet végre a rémálomból!

Lépj egy kicsit hátrébb magadtól, hogy jobban láthasd magadat! Tedd meg ezt a kis szívességet magadnak, magadért, minden elveszett lélekért, minden szerettedért, hogy puszta kíváncsiságból elvégzed ezt az önvizsgálatot, amely nem meditáció, nem hipnózis, nem manipuláció, és még csak nem is egy újabb hangzatos ígéret, vagy elképzelés: AJÁNLOTT VIDEÓ ITT

Jakab István és Horányi Ágnes beszélgetése.

Hozzászólás