Mikor hirdet háborút az immunrendszer?

A bevitt táplálék mennyisége és minősége kulcsfontosságú a bélrendszerünk egészséges működése szempontjából. A bélrendszerünk állapota pedig meghatározza az immunrendszerünk működését. Ha mindent nem is, de elég sok fontos dolgot figyelembe tudunk venni az étkezéseink folyamán, például azt, hogy mennyire tiszta forrásból származik-e, amit elfogyasztunk.

A legfontosabbakat érdemes újra és újra megemlíteni! Mindenkiben van belső útmutató, és elsősorban arra kell hallgatni és figyelni. Amikor jelentkezik valami rendellenesség, a bél- és emésztőrendszer működésének egyre nagyobb megértésből fakadóan nagyon sok minden áll már a rendelkezésünkre, ami segíthet rendbe hozni szervezetünk kóros elváltozásait.

Figyeljünk magunkra már étkezéskor, és amennyiben szükséges, ha nem érezzük egészségesnek magunkat, adjuk meg a szervezetünk számára szükséges támogatásokat!

Dr. Csicsor János és Jakab István beszélgetése.

A LEKTINO növényi kivonatokat, vitaminokat, mikroelemeket és huminsavat tartalmazó étrend-kiegészítő megvásárolható a Viva Natura webáruházban: www.vivanatura.hu

Hozzászólás