Láss, ne csak nézz! Az igazi hatalom mindig a népnél van!

„A legnagyobb “hackerek” nem számítógépeket, hanem emberi agyakat “törnek fel” a média irányításán keresztül.

Ha uralod az elméket, uralni tudod az embereket. Létrehoznak egy valóságot, ami nem létezik, csak azokban a programokban, amiket megpróbálnak feltölteni a “számítógépünkre”, mivel agyunk is lényegében egy komplex számítógép.

Tudják, hogyan működik az emberi agy és az emberi psziché, és tudják, hogyan lehet hatékonyan manipulálni, milyen módszerekkel lehet maximális befolyást szerezni az emberek élete és döntéseik fölött.
Aggodalomra ad okot, hogy az idő múlásával egyre rafináltabban folyásolják be az embereket, a pszichológiai ismereteik bővítését a manipulálás tökéletesítésére használják és fogják is felhasználni a jövőben ellenünk. Az egyik fontos terv: a kritikus gondolkodás felszámolása. Amíg van kritikus gondolkodás, addig lesznek mindig számukra kényelmetlen kérdések, amikre ha választ találunk, az a lebukásukat jelentené.
Miért fontos eszköz a manipulálás? Mert egyszerűen tudják, hogy az igazi hatalom a népnél van, ha uralják az emberiséget, csak akkor marad meg a rendíthetetlen hatalom. Fontos számukra minden egyes ember programozása, hogy hatékonyan és tudatlanul járulj hozzá a terveik megvalósításához, mivel mindegyikünk asszisztálása elengedhetetlen a terveikhez.

Egyetlen út van ezek megakadályozására: az emberi tudat megvilágosodása és ébredése által. Gondolkodj, tegyél fel kérdéseket minden nap, elmélkedj, kételkedj, keress, kutass információk és összefüggések után, és tanulj, fejlődj minden nap, és vigyázz, hogy kinek és mikor nyitod meg az elméd az információi befogadására.

A manipulatív információ maga egy VÍRUS, egy PROGRAM, amit “hackerek” által íródtak emberi elmék programozására.”

Forrás: Láss, ne csak nézz Facebook oldal

Kategória: Üzenet

Hozzászólás