Ismerd fel a hamis tanítókat, prófétákat, spirituális szervezeteket, gyülekezeteket!

A spirituális érzékenységű emberek többsége elszenvedett valami hatalmas traumát az életében, ami miatt válságba került, ezért, ők igen erős belső késztetésből fakadóan szeretnének tartozni valahová, valakihez.

Biztonságot, szeretetet és elfogadást keresnek. Szívesen csatlakoznak megváltást ígérő spirituális, vagy egyházi közösségekhez, gyülekezetekhez, ahol beavatásokat kapnak, ahol megvilágosodhatnak, ahol végre hazavezetik a lelküket. De vajon meg lehet-e bízni ezekben a társaságokban, azok vezetőiben, a gurukban, a mesterekben és tanítókban, hiszen egyre többet hallunk arról, hogy ők pont ezekre a „meggyengült koncokra”, a létbizonytalanságban lévő, labilis érzelemvilágú, bárkibe belekapaszkodó, elveszett lelkekre vadásznak, különösen azokra, akik már tudatosan megdolgozták az egójukat, s ezáltal elfogadásban, önátadásban vannak. Ők már viszonylag könnyen, önszántukból beszippanthatók, behúzhatók egy újabb előnytelen szolgálati kényszerhelyzetbe, ahol önkéntes, modern, spirituális rabszolgákká válnak rászorultságukban, kiszolgáltatottságukban…

Mire érdemes figyelni, hogy valaki ne legyen semmilyen szándékosan manipulatív, szektához hasonlatos módon működő irányzat áldozata?

A fenti jelenség egyre gyakoribb, hiszen sokaknak elege van már abból a világból, amit a jelenlegi hatalmi vezetőink kínálnak számunkra, és a jövőkép sem valami rózsás, vagy leginkább nem is létezik. Mindemellett egyre nagyobb teret kap és erősödik a boldogság és szeretet alapú települések, életközösségek tudatos teremtése, alapítása. Milyen gyakorlati lehetőségek vannak erre?

Varga Csaba és Horányi Ágnes beszélgetése.

Nyári misztériumközösségi bentlakásos tábor

Időpont: 2021. július 24. – augusztus 1.
Helyszín: Pilisszentkereszt, Pilisszántói út 3.
Jelentkezés és érdeklődés: lokalitas.intezet@gmail.com
Telefon: 70/944-7668

Hozzászólás