Kucska Nikolett: Álmodj hintát, homokozót!

Kiközösítettek. Mindenki menekül előlem. Senki se játszik velem. Hazudósnak hívnak.
2021. május 16 -a van, fekszek a földön. Mély zokogásaim közepette, jön a felismerés és hangosan felkiáltok: végre elmondhatom. Végre elmondhatom, amit egész életemben a szívemet nyomta, amit mélyen eltemettem magamban. Nem akartam rá emlékezni, mert az ott számomra a Pokol volt.

Óvodás koromban egyedül ülök a homokozóban. A lelkem apró darabokra tört. Egy aprócska könnycsepp végigfolyik a kis arcomon, aztán követi egy másik és másik. A cseppek már folyóvá duzzadnak és megállíthatatlanul folydogálnak lefelé. Nem mondhatom el senkinek, mi történt velem.
Kiközösítettek. Mindenki menekül előlem. Senki se játszik velem. Hazudósnak hívnak
Cserbenhagytak, egyedül vagyok. Nem értem mi rosszat csináltam. Én csak elmondtam az igazat. Az igazat, amit már évek óta magamban hordoztam. Én csak le akartam tenni a terheimet. Mindent egyedül kell megoldanom. Kiközösítettek. Mindenki menekül előlem. Hazudósnak hívnak.
Eszterben megbíztam, gondoltam elmondom neki a kis titkomat. Eszter elárult engem, Ezt én nem bírom ki. Mi rosszat tettem? Én csak elmondtam az igazságot, azt az igazságot, amiért felvállaltam a halálom. Elmondtam neki, hogy látok egy csúnya szörnyet. Egy nagy fekete lepel az egész. Nincs arca, a teste se látszik igazán. Egy fényes és egy nagy valami van a kezében. Állandóan üldöz engem. Mindenhol ott van. Őt láttam 3 éves koromban, amikor találkoztam Istenkével. Ő a Kaszás, akit én gyerekként Csúnyaságnak hívtam.
Eszter kinevetett, azt mondta bolond vagyok. Mindenkinek elmondta a kis titkomat. Egyes egyedül vagyok, ujjal mutogatnak rám, menekülnek előlem. Kitaszított a világ és ovis társaim. Egy Senki vagyok. Csak magamra számíthatok, és Istenkére.
Kiközösítettek. Mindenki menekül előlem. Senki se játszik velem. Hazudósnak hívnak
Felnézek az égre, már máshonnan nem tudok erőt meríteni. Én tudom, hogy igaz az, ami megtörtént velem. Ott fent van a Mennyország, itt lent a Pokol. Kitaszított a világ, a társadalom, az ovis társaim. Nagyon boldog voltam Istenke mellett. Istenke mégis visszaküldött. Vissza szeretnék menni hozzá, én ott sokkal boldogabb voltam, megszólítom:
-Istenke, mond, el mi történik ?? Mi rosszat tettem??

 • Semmit, felvállaltad az igazságot, felvállaltad a halálodat az igazságért. Felvállaltad, hogy ezért ki fognak taszítani. De nem tudsz kitaszítva lenni, Mi mind egyek vagyunk. Ez egy tükör, hogy ők nem képesek téged befogadni. Nem képesek befogadni azt az energiát, amit képviselsz. Azt amiért felvállaltad a halálodat.
  Mindent egyedül kell megoldanom. Kiközösítettek. Mindenki menekül előlem. Hazudósnak hívnak.
  Majd elmondom újra a történetemet, ha a világ felkészült rá. Az lesz a legjobb, ha ezt most itt is most elfelejtem. Ez nekem most itt túl fájdalmas.
  Most 34 éves koromban, elérkezett annak az ideje, hogy megosszam a történetemet. Az igazságomat, ahogyan én arra emlékszem. A történetemet az én nézőpontomból. És végre letehetem, azokat a terheket, amelyeket egész életemben magammal cipeltem.
  Egyik nap három éves koromban, tudtam, hogy én aznap találkozni fogok Istenkével. Nem tudtam, hogy ez a találkozás, hogy fog végbemenni, de éreztem Istenke hívását. Éreztem és tudtam, hogy találkozni fogok vele.
  Összeállt egy színdarab, leszerveztek nekem egy mennyei találkozót. Ez annyira sorsszerű volt és kikerülhetetlen, hogy ma már hálás vagyok érte, hogy ez megtörtént. Megértettem, hogy Istenkének dolga és feladata van velem. Amikor minden szereplő ott volt a helyszínen, akkor megtörténhetett egy elrendeltetett találkozás.
  Amikor odaértünk a helyszínre én tudtam, hogy itt fogok találkozni Istenkével. Azzal nem hiszem, hogy tisztában voltam, hogy nekem ezért mit kell feláldoznom, és hogy ez a találkozó, hogyan fog lezajlani.
  Minden nagyon gyorsan történt, váratlanul bekaptam egy cukrot, elkezdtem röhögni és ugrálni a következő pillanatban meg már nagy gond volt. Amikor fuldokoltam, tudtam, hogy meg fogok halni. Azzal is tisztában voltam, hogy akkor majd Istenkével is fogok találkozni. Elkezdtem Istenkéhez fohászkodni, hogy mentsen meg.
  Ott a játszótéren hintázott egy kislány, amíg halottam a hinta nyikorgását, addig tudtam, hogy még életben vagyok. A hinták felől elindult felém egy fekete alak: a horrorfilmekből ismert Kasszás. Minden másodpercek alatt történt. Nagyon gyorsan odaért hozzám, és lesújtott rám, és akkor minden elsötétült…
  Utána, amire emlékszem, hogy elhagytam a testemet. Nagyon könnyűnek éreztem magam, lebegtem, nem éreztem fájdalmat, a testem megváltozott, nem voltak olyan éles körvonalai. Olyan volt, mintha egy filmet néznék felülről, mindent láttam és halottam, de én már nem a testemben voltam. A darabnak nem voltam aktív szereplője. Csak a testem volt az, aki nem kapott levegőt, én elhagytam a testemet. Én csak szemlélője voltam a darabnak. Én onnan felülről mindent láttam és halottam, engem senki se látott és halott. Üvöltöttem, de senki se halotta meg.
  Próbáltam visszatérni a Földre, de egyszerűen képtelen voltam, egy hatalmas energia húzott el. Olyan volt, mint egy mágneses energia, ami átvette felettem az irányítást. Egyre inkább távolodtam. Ez is másodpercek alatt zajlott le… Amikor a felhők felett jártam aranyszínű fény kezdett átszűrődni a felhőkön keresztül. Utána elérkeztem egy aranyalagúthoz, itt valamennyire tudtam irányítani a testem, de ugyanezt a lebegő érzést éreztem.
  Ezután egy fényes rétre érkeztem. A fénynek nem volt határa, a Fény teljesen körbeölelt. Tudtam, hogy hazaérkeztem, itthon vagyok, biztonságban vagyok. A Fény színe olyan volt, mint a Nap színe.
  Ott álltam Isten előtt, nagyon szép, halk zene szolt:
  • Már vártalak! Hűséges voltál hozzám, ezért én, most megajándékozlak egyrészt az életeddel, másrészt képességet adományozok számodra, amivel majd tudsz segíteni az embereknek. Mivel a gyerekkori emlékek egy idő múlva kitörlődnek, el fogod felejteni, ami itt történt. Nagyon sokáig a válaszokat fogod keresni, mert érzed legbelül, hogy történt valami, amire nem emlékszel. Ehhez adok sok erőt és kitartást. El fogom hozzád küldeni a megfelelő embereket, akik segíteni fognak neked az igazság felszínre hozásában.

Ezután megjelent egy aranyasztal rajta három aranykehellyel.

• Kérlek Gyermekem, az Igazság Kelyhével meríts az aranypatakból, és idd meg. Biztosítalak arról, hogy meg fogod kapni az igazságot, amikor annak itt lesz az ideje. 
2021. május 16.-a van, fekszek a földön, végre elmondhattam mi történt velem valójában. Megértettem, hogy nincs jó és rossz, Élet van és tapasztalások. Biztonságban érzem magam, mert Istenke oldalán állok.

Kiközösítettek. Mindenki menekül előlem. Senki se játszik velem. Hazudósnak hívnak

Kucska Nikolett

Kucska Nikolett: Álmodj hintát, homokozót!

Mesélem a mesém 2021 2 | 0 Comments

Hozzászólás