Mi jöhet a jelenlegi világrend összedőlése után? – Alternatív jövőépítési modellek

Valóban elveszítettük az Édent, vagy itt vagyunk azóta is benne, csak az elménk káprázatától nem vesszük észre? Bármi is történjék a világban, az attól még Isten Kertje, akkor is, ha azt mi pokolnak éljük meg…

Már tudjuk, hogy hogyan működik a teremtés. Már tudjuk, hogy mi mindentől lett ilyen a mostani világunk, és azt is tudjuk, hogy hogyan helyette egy új világot létrehozni. Ha pedig már mindezt tudjuk, akkor bele kellene kezdeni végre a megvalósításba a régi dolgokon való sopánkodás és panaszkodás helyett. Pillanatnyilag az Ég adta világon minden a rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy közösen valóra váltsuk Isten eredeti tervét!

Az Aranykor magja, s már a földi, gyakorlati forgatókönyv is teljesen készen van a teremtésben, nekünk azt már csak ki kell virágoztatnunk.

Sokan vannak már, akik készen állnak a boldogság és szeretet alapú létezés megvalósítására! Az Aranykor alapjainak lerakása már nagyon régen elkezdődött, már nem kell semmit sem kitalálni hozzá! Aki többet szeretne minderről megtudni és már csak egy új, élhetőbb világra vágyik, annak szeretettel ajánljuk az alábbi programot:

Varga Csaba és Horányi Ágnes beszélgetése.

Nyári misztériumközösségi bentlakásos tábor

2021. július 24. – augusztus 1.
Pilisszentkereszt, Pilisszántói út 3.
Jelentkezés és érdeklődés: lokalitas.intezet@gmail.com
Telefon: 06 70 944 768

Hozzászólás