“Ha mindig csak a szarral foglalkozol, akkor csak légy lehetsz. Vagy laboráns.” – Herczeg Kyra

Egy inkarnáción belül politikai rendszerváltások, ezredforduló, teljes napfogyatkozás, információs-, technológiai-, spirituális- és tudati forradalom, világjárvány, természeti katasztrófák, viszonylag túlélhető mértékben.

Közben éled a mindennapi életedet, dolgozol a karmádon, viseled a sorsodat, próbálsz egészséges maradni, esetleg örökölt, vagy szerzett betegségedből kigyógyulni. Úgy tűnik, a mostani időben ránk szakadt az emberlét minden csínja-bínja. Nagy teher van most mindenkin, és mindenkinek, kivétel nélkül részt kell most vállalnia és oda kell tennie magát a civilizációnk további sorsa érdekében. Sokan vizsgázunk most és nem kicsit a tét. Sikeres lesz-e a tudati kvantumugrás?

Használd ki ezt a mostani, tömegesen tudatosba fordult inkarnációt arra, hogy megtisztítod, kitakarítod a tudatodat! Szabadulj meg mindentől, amit nem akarsz magaddal tovább vinni! Juss át a tű fokán, most! Hagyj itt mindent a 3D-ben mindent, ami nem a szeretet, nem a béke, nem az öröm, az egészség, a boldogság! Add vissza még az eszközeidet a szerszámaidat is, de főleg, tedd le a fegyvereidet!

Minden porba hull most és köddé válik, ami nem üti meg a szeretet rezgésszintjét! Az új világ belépője ez. Innen megyünk együtt tovább!

Tudattalan világunk végidejét éljük. Az ember tudatos tudatán keresztül éppen Új Tudat bontakozik ki, a szívtudat! Ez a mostani leszületés sokak számára nem kevesebb, mint az emberi létezés beteljesítése, hiszen a teljes tudattalanságból egészen az Istenemberig lehet egyetlen életen belül emelkedni. Átmenet van egy új világba, a test fizikai halála nélkül.

Egy láthatatlan szövedék köt már össze bennünket a szívünkön keresztül, és hogy ez mire képes, azt senki sem tudhatja!

Jakab István és Horányi Ágnes beszélgetése.

Hozzászólás