Cselekedeteiről ismerszik meg az angyal

Az angyalok köztünk járnak. Sokak számára annyira természetes mások segítése, hogy észre sem veszik az ebben rejlő különlegességüket. Ők mások önzetlen támogatását, mások fontosságát, általában ösztönösen saját maguk elé helyezik. Szerények és nem is gondolnak arra, hogy szolgálatuk nem hétköznapi.

Az angyali minőségnek elég egyértelműek az ismertetőjegyei, így könnyen felismerhetők. Az angyali szolgálatot teljesítő lények számára nem fontos, hogy magukról tudják ezt, azonban az erre való tudatosság további erőket, adhatnak nekik ahhoz, hogy még több embernek, még magasabb, még tisztább minőségben tudjanak segíteni. Sokan közülük egyszerűen csak a puszta jelenlétükkel, észrevétlenül emelik mások hangulatát, életkedvét, életerejét, és ami a legfontosabb, a tudatosságukat.

Az angyali minőség mindnyájunkban jelen van, és ezt a szándékunkkal, a cselekedeteinkkel fel is tudjuk ébreszteni magunkban. Frenyó Krisztina teljes munkássága ilyen irányultságú szolgálat köré rendeződött, s visszatekintve, az egész élete erről az angyali minőségről ad tanúbizonyosságot.

Frenyó Krisztina és Horányi Ágnes beszélgetése.

Frenyó Krisztina elérhetőségei

Feeling magazin: www.feelingmagazin.hu
Rádió Szentendre/Kávéspercek/életmód – beszélgetős műsor, egy jó Kávé mellett: www.szentendre.media.hu/hanganyagok/kavespercek
Lélekhangolódás: ”InSPIRIt” Kávé, Access Bars, Angyaltollak: 0630 6482130
Email: frenyokrisztina@feelingmagazin.hu

Hozzászólás