Miről árulkodik az aurád a férfi-női energiákkal kapcsolatban?

Látható-e az auránkban, ha a bennünk lévő férfi és női energia nincsenek egymással harmóniában? Látható-e, ha esetleg valamelyik típusú energia dominál a másik felett?

Észlelhető-e, ha a két egymással ellentétes pólusú energia között a partneri együttműködés helyett folyamatos konfliktus áll fent? Mi okoz annyi félreértést nő és férfi között? Milyen szerepet játszik az aura egy kapcsolat alakulásában? Nem mindenki tudja, hogy létezik külön női és férfi aura.

Hogyan működik az egyik, illetve a másik? Segíthet-e jobban megélni a nőiségünket, vagy a férfiasságunkat, ha ismerjük az egyes nemek auráira jellemző ismérveket? Hogyan befolyásolja a társ- és párkapcsolati életünket az auránk? Mi történik a közös auramezőkben? Bele lehet-e avatkozni az auránkon keresztül az egészséges identitásunk kialakulásába, lehet-e kívülről befolyásolni a nemi és szexuális irányultságunkat?

A férfi és a nő közötti klasszikus kapcsolati formák átalakulásának vagyunk szemtanúi. Hová vezet vajon ez? Mit tudnak segíteni ebben a témában a Kolcov lapok?

Marton Beáta, Király Tamás és Horányi Ágnes beszélgetése.

Elérhetőségek:

Király Tamás, auraszakértő: www.aurasensuous.com
Marton Beáta, Kolcov Lapok: www.kolcovlap.hu

Hozzászólás