Akik megmutatták az utunkat – 20 éves a Bioenergetic kiadó

Akiknek a könyvkiadás gyógyulást hozott és új életet adott. Akik a kiadott könyveiken keresztül rengeteg embernek segítettek! Akik sohasem állnak meg egy könyv kiadásánál, hanem elsajátítják, alkalmazzák is azokat a saját életükben.

Akik kiváló kapcsolatot tartanak fent a szerzőikkel, akiknek kiadták a könyveit. Akik azért adnak ki könyveket, hogy jobb legyen a világ. Akik keresik a lehetőséget, hogy személyesen is találkozhassanak az olvasóikkal, mert hatalmas boldogság nekik látni, ahogy ragyog a szemük a könyvek láttán. Akik a legnagyobb gondossággal választják ki a valóban hasznos ezoterikus könyveket. Akik a kiadótársaikat nem konkurenciának, hanem szövetségesnek tekintik, hiszen velük együtt egyre több és több embernek lehet segíteni.

Akik magánemberként is bizonyítottak, azt hogy meg lehet valósítani önmagunkat. Akik szem előtt tartják, hogy mindenki egy megismételhetetlen egyszeri csoda, és hogy mindenki egyformán fontos! Hálásan köszönjük a Bioenergetic Kiadó, a Schneider Család áldozatos munkáját!

Szeretettel gratulálunk az ünnepi évfordulójuk alkalmából!

Schneider-Kajtár Krisztina, Schneider Gábor és Jakab István beszélgetése.

Tekintse meg a kiadó aktuális ajánlatait, akcióit a www.bioenergetic.hu oldalon, illetve keresse könyveit a Viva Natura Webáruházában a www.vivanatura.hu oldalon is!

Hozzászólás